Over mij

Margret de Groot

Vanwege mijn liefde voor de sport en het feit dat mijn 4 kinderen in hun tienerjaren fanatiek en intensief ieder hun eigen sport beoefenden, heb ik in eerste instantie puur uit hobby de opleidingen Sportmassage en Blessurepreventie gevolgd. Toen zeker nog niet met het idee een eigen praktijk te starten, maar om mijn kinderen van pijntjes en blessures af te helpen. Toch zijn deze twee studies de opstap geweest naar het ondernemerschap. En nu zijn we ineens 11 jaar verder! Vele opleidingen heb ik de afgelopen jaren gevolgd. Naast de Sportmassage pas ik Manuele Lymfetherapie steeds meer toe.

Door de diversiteit aan massagetherapieën die ik heb gevolgd, heb ik ook een eigen manier van masseren en behandelen ontwikkeld. De verschillende massagevormen combineer ik met elkaar.
Mijn manier van masseren spreekt de mensen aan en ik geef extra aandacht aan de specifieke klacht waarmee men komt. Na de behandeling geef ik vaak tips en oefeningen mee voor een sneller herstel, en zo nodig stuur ik mensen door naar een geschikte therapeut. Wanneer mensen blij en tevreden vertrekken, geeft me dat enorm veel voldoening.

In maart 2018 is mijn praktijk verhuisd. Het is een mooie en plezierige werkruimte geworden met een uitstraling van rust en warmte.

Momenteel volg ik de opleiding Integraal Myofasciaal Therapeut. Deze studie geeft inzicht in myofasciale triggerpoints die afgeleide pijn uitstralen. Triggerpoints zijn kleine verkrampingen in het spierweefsel. Daarnaast is er veel aandacht voor de fascie. Dit is een spinnenwebachtig vlies wat in direct contact staat met de huid en met andere weefsels zoals spieren, pezen, ligamenten, organen, zenuwen en botten. En om de cliënt en de ontstaansrol van de klacht nog beter te begrijpen, bevat deze studie ook een Psychosomatisch deel.

Ja, als ondernemer wil je blijven vernieuwen en als massagetherapeut wil je je blijven ontwikkelen.

Massage Margret

Ervaringen van cliënten

Vriendelijk ontvangst, en de massagetafel is zeer comfortabel. De sportmassage was goed.

Ik vond de behandeling heel goed. Je pakte mijn probleem gebieden op mijn onderrug en schouders goed aan. Zelfs mijn hoofd kreeg een zachte nabehandeling. Ik ben dik tevreden!

De ontspanningsmassage was precies wat ik nodig had! Zeer prettige ruimte, lekker warm. Een fijn intake gesprek wat mij direct op m'n gemak stelde.

Ik voel me altijd heerlijk ontspannen als ik naar huis ga. En kijk iedere maand uit naar de goede massage.

Ik kon snel terecht, er heerst een professionele sfeer in de praktijk en ik werd op een prettige manier geholpen. Ik zou anderen deze praktijk ook zeker aanraden!

De behandeling wordt altijd met veel aandacht en inlevingsvermogen gestart. Ga telkens weer met veel energie naar buiten. Echt top!

In een heerlijke sfeervolle ruimte werd ik zeer deskundig gemasseerd naar aanleiding van mijn klachten. Het fijne is dat de massage uitgebreider was dan waar ik mijn klachten heb.

Hallo, ben vandaag geweest en merk nu al dat mijn rug, schouders en nek een stuk losser is. Het zat helemaal vast door veel stress en werkhouding. Moet nog wel een paar x heen voordat het helemaal los is maar dat heb ik er graag voor over. Als het helemaal los is dan is het Heerlijk!! Margret is heel aardig en ik vind het fijn om er weer heen te gaan...

Het was een heerlijke massage. Ik kon me goed ontspannen maar toch was het ook een stevige massage.

Ik vond de behandeling heel fijn en heb hier een goed gevoel over. Je bent zeer deskundig en vol passie!