Vlindermassage

Vlindermassage

Vlindermassage is een zachte en subtiele massage van de rug die diep inwerkt op het centrale zenuwstelsel. Deze massage zorgt niet alleen voor een diepe ontspanning. De balans in het lichaam wordt hersteld en blokkades en oude spanningen vloeien weg.

Bij deze massagevorm worden dezelfde bewegingen steeds herhaald dmv een zeer lichte aanraking op de wervelkolom en op twee lijnen (blaasmeridiaan) naast de wervelkolom.

De zachte aanraking en het repetitieve karakter zorgen voor een diepe ontspanning.

De wervelkolom is een belangrijk centrum in ons lichaam, waar alle zenuwbanen samenkomen. Het prikkelen van deze zenuwbanen is het doel van de Vlindermassage.

Deze prikkelingen zorgen voor harmonie en balans tussen lichaam en geest.

Door de beweging over de wervelkolom en de blaasmeridiaan wordt het gehele zenuwstelsel geraakt. De daarmee verbonden organen gaan hierdoor beter functioneren.

De blaasmeridiaan is met haar 67 punten de langste en meest aan de oppervlakte gelegen meridiaan. Via deze meridiaan worden losgekomen spanningen en afvalstoffen afgevoerd.

Vlindermassage kan een op zichzelf staande behandeling zijn, maar ook ingepast worden in andere massagevormen en behandelingen.

Door het prikkelen van de zenuwbanen en de blaasmeridaan kunnen de volgende voordelen worden behaald:

  • Anatomische functie van bijbehorende organen verbeterd
  • Spanning in je lichaam leren herkennen
  • Geeft rust, veiligheid en geborgenheid
  • Emoties weer in balans brengen
  • Zeer geschikt voor kinderen
  • Loslaten van spierspanning
  • (Angst)fobie verminderen
  • Incontinentie opheffen
  • Vermindert stress
  • Verlicht pijn

“Voel je licht als een veertje en vrij als een vlinder”

Massage Margret

Ervaringen van cliënten

Margret weet precies waar de pijnpunten zitten en weet mijn klachten goed te verhelpen. Ik ben zeer tevreden!

Ik vond de behandeling heerlijk en voel nu al na een keer heel wat verbetering in mijn nek en de hoofdpijn is verdwenen. Het is misschien raar maar ook mijn zicht is veel helderder dan voorheen. Ik verheug me al op de volgende behandeling. Margret weet de juiste plekken aan te pakken die mijn hevige nekklachten veroorzaken. Normaal ben ik bij alles wat ik doe aan het denken maar bij Margret had ik echt even 30 minuten een leeg hoofd. Bedankt Margret en tot volgende week!

Ik vond de behandeling heel fijn en heb hier een goed gevoel over. Je bent zeer deskundig en vol passie!

Vriendelijk ontvangst, en de massagetafel is zeer comfortabel. De sportmassage was goed.

In een heerlijke sfeervolle ruimte werd ik zeer deskundig gemasseerd naar aanleiding van mijn klachten. Het fijne is dat de massage uitgebreider was dan waar ik mijn klachten heb.

Het was een heerlijke massage. Ik kon me goed ontspannen maar toch was het ook een stevige massage.

De behandeling wordt altijd met veel aandacht en inlevingsvermogen gestart. Ga telkens weer met veel energie naar buiten. Echt top!

Ik voel me altijd heerlijk ontspannen als ik naar huis ga. En kijk iedere maand uit naar de goede massage.

Ik kon snel terecht, er heerst een professionele sfeer in de praktijk en ik werd op een prettige manier geholpen. Ik zou anderen deze praktijk ook zeker aanraden!

Ik vond de behandeling heel goed. Je pakte mijn probleem gebieden op mijn onderrug en schouders goed aan. Zelfs mijn hoofd kreeg een zachte nabehandeling. Ik ben dik tevreden!

De ontspanningsmassage was precies wat ik nodig had! Zeer prettige ruimte, lekker warm. Een fijn intake gesprek wat mij direct op m'n gemak stelde.