Massage en reuma

Massage en reuma

Reuma, het ziekteproces zelf is niet te beïnvloeden door een massagetherapeut.

Echter, de gevolgen van deze ziekte (pijn / stijfheid) zijn door de massagetherapeut wel beïnvloedbaar.

Het doel van deze behandeling is:

  • Ontspanning
  • Afname van pijn
  • Afname van hypertonie (verhoogde spierspanning)
  • Behouden van de gewrichtsmobiliteit
  • Preventie van contracturen (dwangstand van een gewricht of lichaamsdeel)

Voorafgaand aan de massage wordt een anamnese afgenomen.

 

Massage Margret

Ervaringen van cliënten

De afspraak is heel prettig verlopen. Margret legt goed uit wat ze doet en waarom. De sfeer is rustig en perfect om te ontspannen. Hartelijk dank!

Margret is professioneel, kundig en heeft een vriendelijke persoonlijkheid. Ook in coronatijd voel ik mij veilig en kan ik goed genieten van de fijne behandeling.

Niet gewoon een massage, maar anticiperend op wat het lichaam en de spieren aangeven. Soms is dit heel pijnlijk, maar het voelt tijdens de behandeling en daarna vooral als een verbetering.

Rust, een goede massage. Dé ingrediënten voor een moment voor mezelf. Daarnaast meedenkend naar een adequate oplossing voor klachten.

Je luistert goed naar de klachten en door de rustige behandeling is het ondanks de pijntjes toch ook heel ontspannend. Ik viel toen ik thuiskwam gewoon in slaap.

Na 1 behandeling al direct veel verlichting en fijne tips meegekregen voor thuis!

Ik kom een paar keer per jaar bij Margret voor een massage, dit vanwege klachten in mijn lage rug. Echt geweldig hoe Margret steeds de bron van de klachten weet te vinden en aan te pakken! Een aanrader!

Ik ben heel tevreden met de eerste afspraak; dat was een fijne behandeling. Margret weet na een kort overleg de vingers “op de zere plek” te leggen.

Margret is steun en toeverlaat in het “de baas blijven over jezelf”. Lichaam en geest in balans houden. Super!

Een echte vakvrouw! Margret weet wat ze doet en helpt je snel van je klachten af. Margret is een grote aanwinst voor mij en mijn man en zeker aan te bevelen aan anderen. Werkt netjes en heel schoon, is vriendelijke en komt afspraken altijd na.