Hot Stone massage

Hot Stone massage

Deze massagevorm is al eeuwen oud en wordt in diverse delen van de wereld toegepast. In vroeger tijden door de Romeinen en de Grieken, maar ook door de Indianen, Inca’s, Japanners en Chinezen. Iedere bevolkingsgroep had zo zijn eigen toepassingen en tradities tot het gebruik van de ‘Hot Stones’.

Sinds enige jaren wordt deze massagevorm ook toegepast in Nederland. De Hot Stones hebben een ontgiftende en afvoerende werking, stimuleren de organen en de warmte van de stenen dringen diep in de spieren.

De stenen die gebruikt worden zijn Basaltstenen en zijn ontstaan uit gestold lava. Deze stenen hebben een grote dichtheid en een hoog ijzer- en magnesium-gehalte, en om die reden houden de stenen de warmte lang vast.

De stenen worden op het lichaam geplaatst, maar ook gebruikt om te masseren d.m.v. rustige, langzame strijkingen.

Voorafgaand aan de massage wordt een korte anamnese afgenomen.

Massage Margret

Ervaringen van cliënten

Ik vond de behandeling heel goed. Je pakte mijn probleem gebieden op mijn onderrug en schouders goed aan. Zelfs mijn hoofd kreeg een zachte nabehandeling. Ik ben dik tevreden!

Prettige omgeving, fijn contact en duidelijke uitleg over wat de bedoeling is en wat ik kan verwachten evt.

In een heerlijke sfeervolle ruimte werd ik zeer deskundig gemasseerd naar aanleiding van mijn klachten. Het fijne is dat de massage uitgebreider was dan waar ik mijn klachten heb.

Het was een heerlijke massage. Ik kon me goed ontspannen maar toch was het ook een stevige massage.

De behandeling wordt altijd met veel aandacht en inlevingsvermogen gestart. Ga telkens weer met veel energie naar buiten. Echt top!

Ik vond de behandeling heel fijn en heb hier een goed gevoel over. Je bent zeer deskundig en vol passie!

Hallo, ben vandaag geweest en merk nu al dat mijn rug, schouders en nek een stuk losser is. Het zat helemaal vast door veel stress en werkhouding. Moet nog wel een paar x heen voordat het helemaal los is maar dat heb ik er graag voor over. Als het helemaal los is dan is het Heerlijk!! Margret is heel aardig en ik vind het fijn om er weer heen te gaan...

Ik voel me altijd heerlijk ontspannen als ik naar huis ga. En kijk iedere maand uit naar de goede massage.

Ik kon snel terecht, er heerst een professionele sfeer in de praktijk en ik werd op een prettige manier geholpen. Ik zou anderen deze praktijk ook zeker aanraden!

De ontspanningsmassage was precies wat ik nodig had! Zeer prettige ruimte, lekker warm. Een fijn intake gesprek wat mij direct op m'n gemak stelde.