Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

Dit is een reflexzone massage die via de zenuwen invloed uitoefent op de dieper gelegen weefsels. Soms is het niet voldoende wanneer alleen de spieren worden gemasseerd. De klacht van bijvoorbeeld een beperkte bewegingsvrijheid blijft, ondanks de massage van de spieren.

Door middel van speciale bindweefseltechnieken worden de verklevingen tussen onderhuid  en spierfascie opgeheven. Pas daarna kunnen de spieren worden losgemaakt.

Bindweefselmassage kan goed gecombineerd worden met sportmassage.

Massage Margret

Ervaringen van cliënten

Ik kon snel terecht, er heerst een professionele sfeer in de praktijk en ik werd op een prettige manier geholpen. Ik zou anderen deze praktijk ook zeker aanraden!

Vriendelijk ontvangst, en de massagetafel is zeer comfortabel. De sportmassage was goed.

De ontspanningsmassage was precies wat ik nodig had! Zeer prettige ruimte, lekker warm. Een fijn intake gesprek wat mij direct op m'n gemak stelde.

Hallo, ben vandaag geweest en merk nu al dat mijn rug, schouders en nek een stuk losser is. Het zat helemaal vast door veel stress en werkhouding. Moet nog wel een paar x heen voordat het helemaal los is maar dat heb ik er graag voor over. Als het helemaal los is dan is het Heerlijk!! Margret is heel aardig en ik vind het fijn om er weer heen te gaan...

In een heerlijke sfeervolle ruimte werd ik zeer deskundig gemasseerd naar aanleiding van mijn klachten. Het fijne is dat de massage uitgebreider was dan waar ik mijn klachten heb.

Prettige omgeving, fijn contact en duidelijke uitleg over wat de bedoeling is en wat ik kan verwachten evt.

De behandeling wordt altijd met veel aandacht en inlevingsvermogen gestart. Ga telkens weer met veel energie naar buiten. Echt top!

Het was een heerlijke massage. Ik kon me goed ontspannen maar toch was het ook een stevige massage.

Ik vond de behandeling heel goed. Je pakte mijn probleem gebieden op mijn onderrug en schouders goed aan. Zelfs mijn hoofd kreeg een zachte nabehandeling. Ik ben dik tevreden!

Ik vond de behandeling heel fijn en heb hier een goed gevoel over. Je bent zeer deskundig en vol passie!