Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

Dit is een reflexzone massage die via de zenuwen invloed uitoefent op de dieper gelegen weefsels. Soms is het niet voldoende wanneer alleen de spieren worden gemasseerd. De klacht van bijvoorbeeld een beperkte bewegingsvrijheid blijft, ondanks de massage van de spieren.

Door middel van speciale bindweefseltechnieken worden de verklevingen tussen onderhuid  en spierfascie opgeheven. Pas daarna kunnen de spieren worden losgemaakt.

Bindweefselmassage kan goed gecombineerd worden met sportmassage.

Massage Margret

Ervaringen van cliënten

De afspraak is heel prettig verlopen. Margret legt goed uit wat ze doet en waarom. De sfeer is rustig en perfect om te ontspannen. Hartelijk dank!

Niet gewoon een massage, maar anticiperend op wat het lichaam en de spieren aangeven. Soms is dit heel pijnlijk, maar het voelt tijdens de behandeling en daarna vooral als een verbetering.

Ik kom een paar keer per jaar bij Margret voor een massage, dit vanwege klachten in mijn lage rug. Echt geweldig hoe Margret steeds de bron van de klachten weet te vinden en aan te pakken! Een aanrader!

Na 1 behandeling al direct veel verlichting en fijne tips meegekregen voor thuis!

Ik ben heel tevreden met de eerste afspraak; dat was een fijne behandeling. Margret weet na een kort overleg de vingers “op de zere plek” te leggen.

Margret is steun en toeverlaat in het “de baas blijven over jezelf”. Lichaam en geest in balans houden. Super!

Je luistert goed naar de klachten en door de rustige behandeling is het ondanks de pijntjes toch ook heel ontspannend. Ik viel toen ik thuiskwam gewoon in slaap.

Rust, een goede massage. Dé ingrediënten voor een moment voor mezelf. Daarnaast meedenkend naar een adequate oplossing voor klachten.

Margret is professioneel, kundig en heeft een vriendelijke persoonlijkheid. Ook in coronatijd voel ik mij veilig en kan ik goed genieten van de fijne behandeling.

Een echte vakvrouw! Margret weet wat ze doet en helpt je snel van je klachten af. Margret is een grote aanwinst voor mij en mijn man en zeker aan te bevelen aan anderen. Werkt netjes en heel schoon, is vriendelijke en komt afspraken altijd na.