Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

Dit is een reflexzone massage die via de zenuwen invloed uitoefent op de dieper gelegen weefsels. Soms is het niet voldoende wanneer alleen de spieren worden gemasseerd. De klacht van bijvoorbeeld een beperkte bewegingsvrijheid blijft, ondanks de massage van de spieren.

Door middel van speciale bindweefseltechnieken worden de verklevingen tussen onderhuid  en spierfascie opgeheven. Pas daarna kunnen de spieren worden losgemaakt.

Bindweefselmassage kan goed gecombineerd worden met sportmassage.

Massage Margret

Ervaringen van cliënten

Ik voel me altijd heerlijk ontspannen als ik naar huis ga. En kijk iedere maand uit naar de goede massage.

De ontspanningsmassage was precies wat ik nodig had! Zeer prettige ruimte, lekker warm. Een fijn intake gesprek wat mij direct op m'n gemak stelde.

In een heerlijke sfeervolle ruimte werd ik zeer deskundig gemasseerd naar aanleiding van mijn klachten. Het fijne is dat de massage uitgebreider was dan waar ik mijn klachten heb.

Hallo, ben vandaag geweest en merk nu al dat mijn rug, schouders en nek een stuk losser is. Het zat helemaal vast door veel stress en werkhouding. Moet nog wel een paar x heen voordat het helemaal los is maar dat heb ik er graag voor over. Als het helemaal los is dan is het Heerlijk!! Margret is heel aardig en ik vind het fijn om er weer heen te gaan...

Ik vond de behandeling heel fijn en heb hier een goed gevoel over. Je bent zeer deskundig en vol passie!

Margret weet precies waar de pijnpunten zitten en weet mijn klachten goed te verhelpen. Ik ben zeer tevreden!

Ik vond de behandeling heerlijk en voel nu al na een keer heel wat verbetering in mijn nek en de hoofdpijn is verdwenen. Het is misschien raar maar ook mijn zicht is veel helderder dan voorheen. Ik verheug me al op de volgende behandeling. Margret weet de juiste plekken aan te pakken die mijn hevige nekklachten veroorzaken. Normaal ben ik bij alles wat ik doe aan het denken maar bij Margret had ik echt even 30 minuten een leeg hoofd. Bedankt Margret en tot volgende week!

Prettige omgeving, fijn contact en duidelijke uitleg over wat de bedoeling is en wat ik kan verwachten evt.

De behandeling wordt altijd met veel aandacht en inlevingsvermogen gestart. Ga telkens weer met veel energie naar buiten. Echt top!

Vriendelijk ontvangst, en de massagetafel is zeer comfortabel. De sportmassage was goed.

Het was een heerlijke massage. Ik kon me goed ontspannen maar toch was het ook een stevige massage.