Behandelingen

Overzicht behandelingen

Arrangementen

HOT STONE MASSAGE met VOETREFLEXZONETHERAPIE
ONTSPANNINGSMASSAGE met VOETREFLEXZONETHERAPIE
Massage Margret

Ervaringen van cliënten

Het was een heerlijke massage. Ik kon me goed ontspannen maar toch was het ook een stevige massage.

Hallo, ben vandaag geweest en merk nu al dat mijn rug, schouders en nek een stuk losser is. Het zat helemaal vast door veel stress en werkhouding. Moet nog wel een paar x heen voordat het helemaal los is maar dat heb ik er graag voor over. Als het helemaal los is dan is het Heerlijk!! Margret is heel aardig en ik vind het fijn om er weer heen te gaan...

De behandeling wordt altijd met veel aandacht en inlevingsvermogen gestart. Ga telkens weer met veel energie naar buiten. Echt top!

Ik vond de behandeling heel fijn en heb hier een goed gevoel over. Je bent zeer deskundig en vol passie!

Ik vond de behandeling heel goed. Je pakte mijn probleem gebieden op mijn onderrug en schouders goed aan. Zelfs mijn hoofd kreeg een zachte nabehandeling. Ik ben dik tevreden!

Prettige omgeving, fijn contact en duidelijke uitleg over wat de bedoeling is en wat ik kan verwachten evt.

Vriendelijk ontvangst, en de massagetafel is zeer comfortabel. De sportmassage was goed.

Ik voel me altijd heerlijk ontspannen als ik naar huis ga. En kijk iedere maand uit naar de goede massage.

Ik kon snel terecht, er heerst een professionele sfeer in de praktijk en ik werd op een prettige manier geholpen. Ik zou anderen deze praktijk ook zeker aanraden!

Margret weet precies waar de pijnpunten zitten en weet mijn klachten goed te verhelpen. Ik ben zeer tevreden!

Ik vond de behandeling heerlijk en voel nu al na een keer heel wat verbetering in mijn nek en de hoofdpijn is verdwenen. Het is misschien raar maar ook mijn zicht is veel helderder dan voorheen. Ik verheug me al op de volgende behandeling. Margret weet de juiste plekken aan te pakken die mijn hevige nekklachten veroorzaken. Normaal ben ik bij alles wat ik doe aan het denken maar bij Margret had ik echt even 30 minuten een leeg hoofd. Bedankt Margret en tot volgende week!